Slide background

Keep it
Super
Simple

Hier vind je alle informatie over wat gewoonBram als interim kan betekenen voor je bedrijf.

Bram als interim

Ervaring

Ik ben twintig jaar aan het werk in de administratie. In mijn banen bij een milieuadviesbureau, een accountantskantoor en een stichting met een aantal dochter stichtingen heb ik brede ervaring opgedaan. Een steeds terugkerende vraag voor mij is; Hoe kan dit eenvoudiger?.

 Vast houden aan die vraag heeft al tot veel kosten besparing geleid. Zowel bij het dagelijks voeren van de administratie als bij het opstellen van jaarrekeningen blijft dit mijn vraag. Als interim verwacht ik voor mijn klanten hiermee kostenbesparingen te kunnen realiseren. Daag mij uit!

Tarieven

Deze worden in een onderling gesprek vastgesteld. Omdat ik geen overhead kosten heb zijn deze lager dan u gewend ben bij interim werk. Ik ben zeer gemotiveerd om stichtingen en startende bedrijven voor een vriendelijk tarief te helpen. Laat u verrassen tijdens een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

gewoonBram als interim

Onze klanten

Maak gewoon kennis met Bram

Heb je specifieke wensen voor je administratie? Dat kan, bram richt zijn adminstratie specifiek in voor jouw bedrijf. Neem contact op en vertelt Bram gewoon wat er mogelijk is.

Neem contact op